Podcast: Hoe organiseren we hybride werken?

Hybride Werken Vraagbaak

Wat kunnen we leren van (andere) organisaties en bedrijven?

De kantoren gaan weer open. We kunnen elkaar weer ontmoeten na lange maanden van thuiswerken. Blijkbaar kunnen we het echter prima zonder kantoor af, want de economie draaide voor een groot deel gewoon door.
Wat hebben we geleerd van anderhalf jaar thuiswerken? Wat wordt de nieuwe rol van het kantoor? Hoe organiseren we de hybride vorm van werken?

Tijdens de marathon uitzending van People Power (live uitgezonden op 20 september 2021) gaan Glenn van der Burg en Jeroen Busscher in gesprek met specialisten uit de praktijk. In het eerste uur van de uitzending zijn Luc Dorenbosch van de NSVP, Joukje Bijlsma van Alliander, Tom Klomberg van Bedrijvennetwerk HR en Rosan Gompers van ANWB, te gast.

In het tweede uur zijn Sheraz Kazmi van de Rijksoverheid, Lisanne Spiekermann van Achmea en Rutger Barczuk van KPN, te gast. 

 

Nieuwsgierig naar de publicatie "Terug van Weggeweest" waarmee Jeroen Busscher in de weer is tijdens de uitzending? Kijk hier voor download of vraag kosteloos een exemplaar aan per e-mail (info [at] nsvp.nl).

De infographic met de 10 terugkeervarianten die we op een rijtje zetten vind je HIER

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons