Zet in 2024 koers naar succesvol Hybride Teamwerk!

2024. Bijna twee jaar na corona, kunnen we beter zien of het deels thuis, deels op kantoor werken voor iedereen even prettig werkt. Hebben we écht koers gezet naar een hybride vorm van werken waar iedereen beter van wordt? Of ben je als organisatie of team misschien beland in een hybride impasse tussen ieders individuele werkwensen en de wens om als team beter te functioneren? 
Een impasse waarin het ‘nieuwe normaal’ te snel normaal is geworden, maar nog niet optimaal werkt. Alleen niemand heeft het er meer over en de werktevredenheid neemt sluimerend af. 

Voorkom dit. Maak weer heldere afspraken en maak zo je teamopgave waar!

Dus heb je goede HR voornemens en wil je succesvol hybride teamwerk écht een HR speerpunt van 2024 te maken? Kom dan naar ons nieuwjaarssymposium op dinsdag 30 januari 2024.
Dit symposium wordt in samenwerking georganiseerd door de NSvP, Deloitte, Rijkswaterstaat, de Universiteit van Amsterdam. 

 

Direct aanmelden? Het inschrijfformulier vind je onderaan deze pagina.

Deelnemers ontvangen na afloop tevens het boek 'The Return of the Kantoortijgers’ plus de Koerskaart Hybride Teamwerk!

Voor wie

Dit symposium is interessant voor HR-professionals, beleidsmakers, onderzoekers, teamleiders of teamcoaches die zien dat het hybride werken altijd beter kan.

Sprekers en programma

De volgende sprekers en thema’s komen deze middag aan bod:

  • Luc Dorenbosch (NSvP) over ‘The Return of the Kantoortijgers’ – wat is er 2 jaar na corona écht veranderd op de werkvloer en wat vinden we daar van?
  • Hanneke Grutterink (UvA) over Actief Hybride Leiderschap – bevindingen van een onderzoek bij 3 organisaties over hoe het hybride werken van nu positief en negatief relateert aan werktevredenheid en stress. 
  • Deloitte, Rijkswaterstaat en Universiteit van Amsterdam: Q & A met Sjoukje Giesing (Rijkswaterstaat), Marjolein Wevers (Deloitte) en Petra Brok (Universiteit van Amsterdam) over hun ervaringen met hybride werken in de afgelopen 2 jaar en hoe ze blijvend sleutelen aan succesvol hybride teamwerk.
  • Sietse Rauwerdink (KoersKaart) presenteert en demonstreert een nieuwe KoersKaart waarin het teamgesprek over heldere hybride werkafspraken opnieuw constructief op de agenda kan worden gezet.
  • Uitreiking boek ‘The Return of the Kantoortijgers’ en de KoersKaart ‘Hybride Teamwerk’ aan alle bezoekers. 
13:30 - 14:00 u  Inloop   
14:00 u Aanvang programma door Luc Dorenbosch, NSvP
14:15 u Hanneke Grutterink, UvA over actief hybride leiderschap
14:30 u Q & A met UvA, Deloitte en Rijkswaterstaat
15:00 u Sietse Rauwerdink over de ontwikkelde Koerskaart Hybride Teamwerk
15:15 - 16:00 u Interactieve tafelsessies: Koerskaart Hybride Teamwerk
16:00 u Plenaire wrap-up. Uitreiking boek 'The Return of the Kantoortijgers' inclusief Koerskaart 
16:30 u Borrel en napraten

Dit symposium wordt in samenwerking georganiseerd door NSvP, Rijkswaterstaat, Universiteit van Amsterdam en Deloitte. 

Onderwerpen

Aanmelden

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons