1e David van Lennep Keynote op 20 mei 2021

1e DvL keynote + scriptieprijs

Op donderdag 20 mei vindt de 1e David van Lennep Keynote plaats, met aansluitend de feestelijke uitreiking van de David van Lennep Scriptieprijs. Dit event bezoekt u als avatar in de digitale omgeving van GoMeet. Een leuke online ervaring, alsof je er in een conferentiezaal ‘live’ bij bent met naderhand een borrel op het strand.

Het is ons een groot genoegen om te melden dat de 1e David van Lennep Keynote wordt verzorgd door de internationaal vooraanstaande Prof. Dr. Kevin Rockman (George Mason University, VS), die ons meeneemt in de meest relevante wetenschappelijke inzichten voor het vormgeven van de toekomst van werken op afstand in combinatie met het werken op de vertrouwde werkplek.

Aansluitend wordt de David van Lennep Scriptieprijs uitgereikt. Maak kennis met de drie winnende scriptanten die kwalitatief hoogstaand onderzoek hebben verricht met belangrijke implicaties voor de psychologie van mens, werk en organisatie. 

 

Het online bijwonen van dit NSvP event is gratis. Aanmelden is noodzakelijk en kan via deze website.

 

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijke stichting en vermogensfonds, en zet zich in voor een menswaardige toekomst van werk. Wij ontwikkelen, delen en verspreiden kennis op het gebied van mens, werk en organisatie. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. 

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons