Feedforward interview: 3 fases en tips

Infographic

Het feedforward interview helpt om de behoeften van de medewerkers en de organisatie op elkaar af te stemmen. Het heeft een fundamenteel ander uitgangspunt dan de deficit benadering, namelijk: het uitgaan van positieve ervaringen van de werknemer, in plaats van wat er mis gaat. 

Deze interviewtechniek:

  • Is gebaseerd op Appreciative Inquiry.
  • Verbetert de kwaliteit van evaluaties, functioneringsgesprekken en sollicitatiegesprekken.
  • Versterkt onderlinge relaties

In deze infographic (klik voor de pdf) staan tips voor elk van de drie fases binnen deze interviewtechniek.

Bijlage

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons