Feedforward interview: 3 fases en tips

Infographic

Het feedforward interview helpt om de behoeften van de medewerkers en de organisatie op elkaar af te stemmen. Het heeft een fundamenteel ander uitgangspunt dan de deficit benadering, namelijk: het uitgaan van positieve ervaringen van de werknemer, in plaats van wat er mis gaat. 

Deze interviewtechniek:

  • Is gebaseerd op Appreciative Inquiry.
  • Verbetert de kwaliteit van evaluaties, functioneringsgesprekken en sollicitatiegesprekken.
  • Versterkt onderlinge relaties

In deze infographic (klik voor de pdf) staan tips voor elk van de drie fases binnen deze interviewtechniek.

Bijlage

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijke stichting en vermogensfonds, en zet zich in voor een menswaardige toekomst van werk. Wij ontwikkelen, delen en verspreiden kennis op het gebied van mens, werk en organisatie. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. 

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons