Scriptie over diversiteitsmanagement wint prijs

Boeiende uitkomsten

Volgens juryvoorzitter professor mr. Roel Bekker (hoogleraar Albeda Leerstoel) komt Ashikali met een aantal boeiende uitkomsten. Ze heeft de onderzoeksuitkomsten van het zogenaamde flitspanel onder overheidsmedewerkers met een respons van 11.5587 overheidswerknemers van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties naast vijf perspectieven van kijken naar diversiteit gelegd. 

Ashikali is afgestudeerd voor de master of public administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Albeda Scriptieprijs
De Albeda scriptieprijs is in 2005 ingesteld bij gelegenheid van het afscheid van prof. dr. W. Albeda als voorzitter van de Stichting Bijzondere leerstoel ‘Arbeidsverhoudingen bij de overheid’ (Albeda Leerstoel) aan de Universiteit Leiden. 

Bijlage

Thema's

Onderwerpen

Reageren

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons