Challenge is open! Algoritmes in werving en selectie

AI x Recruitment Challenge 2019

- De Challenge AI x Recruitment is inmiddels gesloten voor inschrijving - 

Demonstreer de bijdrage van AI aan een betere en meer inclusieve arbeidswerking ten opzichte van traditionele recruitmentprocessen. Wat is de meerwaarde van algoritmes / AI binnen werving & selectie? De NSvP Challenge AI x Recruitment staat open tot en met 4 september 2019!

Kijk op onze speciale Challenge-pagina voor alle informatie over deze AI x Recruitment Challenge.

De NSvP daagt wetenschappers, (selectie)psychologen, data scientists, onderzoekers, recruiters, HR-tech specialisten en overige partijen op dit thema uit, om een betere en verantwoorde inzet van AI in de wereld van recruitment een stap verder te brengen. Hoe kan AI recruitmentbeslissingen beter en transparanter maken en voor alle betrokkenen een meerwaarde zijn ten opzichte van traditionele werving- en selectiemethoden? In deze challenge ontvangen de drie meest innovatieve voorstellen een subsidie van €10.000 waarmee men de NSvP-uitdaging in een periode van een jaar aangaat. Aan het eind van de challenge zal voor het best onderbouwde, sterkst overtuigende en ook maatschappelijk meest relevante project een subsidiebedrag van € 20.000 te winnen zijn. Hiermee kunnen de eerste stappen verder worden doorontwikkeld.

Op onze speciale Challenge-pagina vind je alle informatie over de AI x Recruitment Challenge. Ook vind je daar de link naar het online inschrijfformulier. We nodigen je van harte uit om mee te doen! 

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons