Aanvrager

Smit Kempink development

Periode

oktober 2010 tot juni 2011

In samenwerking met Marezate en EMD Centre ontwikkelt smit | kempink development het 'SOUL programma - nieuw leren en organiseren voor zorg en welzijn'. Hieronder kunt u informatie vinden over het programma, het onderzoek en zijn de vragenlijsten te vinden die in het kader van het onderzoek zijn ontwikkeld.​

Het programma

Deelnemers uit verschillende organisaties doen mee aan van het leerprogramma SOUL . Het zijn leidinggevenden of projectleiders die hun werksysteem (team, afdeling, projectgroep) verder willen ontwikkelen in de richting van ‘nieuw organiseren’ en ‘nieuw leiderschap’ en als leidinggevende de ambitie hebben om daarin tevens persoonlijk te leren. Het SOUL programma is er op gericht om de deelnemers te begeleiden en te ondersteunen om hun eigen team of afdeling te ontwikkelen. Ze worden professioneel begeleid door facilitatoren en ook de deelnemers begeleiden elkaar onderling binnen het programma als lerend netwerk.

Het onderzoek

De NSvP onderzoekt en beschrijft de effectiviteit van het leerprogramma. De resultaten van de deelnemers aan het scholingsprogramma en hun teams worden afgezet tegen een controlegroep/spiegelteam die niet heeft deelgenomen aan het programma. 

Meer informatie

NSvP

Sonia Sjollema
Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
026-4457800

info@nsvp.nl

Onderwerpen

Bijlage

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons