Toolbox - Werken in Breder Belang

Downloads

Deze toolbox en actieplaat zijn voortgekomen uit het leernetwerk ‘Werken in Breder Belang’ van de NSvP. Dit leernetwerk is opgestart om vanuit verschillende maatschappelijk cruciale sectoren (zorg, defensie en onderwijs) ervaringen en inzichten uit te wisselen om Werken in Breder Belang te stimuleren en faciliteren.

 

Download Toolbox WIBB (Interactieve PDF)

 

Download Actieplaat WIBB (PDF)

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons