Challenge Inclusief Platformwerk 2021 open!

Challenge inclusief platformwerk - abstract

Weet jij hoe platformwerk écht inclusiever kan?

Hoe kunnen platformoplossingen bijdragen aan een meer inclusieve arbeidsmarkt? Over de kansen die platformwerk biedt voor mensen met kwetsbare positie op de arbeidsmarkt is nog weinig bekend. Zien we niet allerlei nieuwe mogelijkheden voor toekomstig werk over hoofd? En wanneer is platformwerk geschikt voor mensen die het nu en post-corona lastig hebben of krijgen om aan het werk te geraken?

Vanuit dit uitgangspunt kunnen we nadenken over hoe en in welke vorm de principes van platformwerk de arbeidsmarkt wél inclusiever kunnen maken. Daarom organiseren het Kenniscentrum inclusieve en sociale werkgelegenheid en de NSvP dit jaar de Challenge Inclusief Platformwerk. We willen uiteindelijke drie groepen van samenwerkende partijen een subsidie oplopend tot max. 50.000 EUR verstrekken, om hun idee, aanpak of technologie in de praktijk te concretiseren.

Voorinschrijving Challenge Inclusief Platformwerk is geopend!

>> Kijk op onze challenge-website omkering.innovatiefinwerk.nl hoe je mee kunt doen <<

Laat zien hoe het organiseren van werk via online arbeidsplatforms kan bijdragen aan waardevol werk voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!

 

Voor achtergrond & leesvoer: zie ons kennisdossier Platformwerk

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons