Sjiera de Vries

Sjiera de Vries is Lector Sociale Innovatie bij hogeschool Windesheim. In dit lectoraat staan twee vragen centraal: Hoe kunnen organisaties zorgen voor optimale personeelsvoorziening door rekening te houden met verscheidenheid en hoe kunnen zij de verscheidenheid van hun medewerkers zo goed mogelijk inzetten in multidisciplinaire en organisatiegrenzen overschrijdende teams.

Daarnaast heeft Sjiera een onderzoeks- en adviesbureau dat organisaties ondersteunt die het beste willen halen uit hun medewerkers: Sjiera de Vries HR Advies.

Hiervoor was zij onder andere werkzaam als Lector Multicultureel Vakmanschap en Diversiteit bij de Politieacademie en als senior onderzoeker/adviseur bij TNO Arbeid.

Publicaties

Voor publicaties van Sjiera de Vries zie https://www.researchgate.net/profile/Sjiera_De_Vries/publications

Samen met Jan van Popta schreef Sjiera de Vries: “Breman: continuïteit van werk en inkomen door delen zeggenschap en winst"

Sjiera is co-auteur van het onderzoeksrapport “Succesfactoren voor Interprofessioneel Samenwerken in de Wijk. Een kwantitatief onderzoek onder Nederlandse zorg- en welzijnsprofessionals”, van het Lectoraat Sociale Innovatie en het Lectoraat Innoveren in de Ouderenzorg van Hogeschool Windesheim.” 

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons