Stappenplan & Gluurderskaart Gluren bij de Buren

De ervaringen uit het proefproject van Gluren bij de Buren zijn vertaald naar een stappenplan en een gluurderskaart waarmee andere bedrijven Gluren bij de Buren kunnen opzetten.

Zes criteria voor samenwerken

Samenwerken. Doel of middel?

Saskia Nijs over de zes belangrijkste criteria bij samenwerken. "Samenwerken is geen doel op zich, maar een methode om samen iets neer te zetten." Saskia Nijs is adviseur en onderzoeker, verbonden aan de VU in Amsterdam, columnist voor het FD en partner van een adviesbureau.

Beter samenwerken in medische actieteams

medische actieteams

Het doel van dit project is een nieuwe methodiek te ontwikkelen, in de vorm van een training en een instrument, om medische professionals beter te laten samenwerken in actieteams. Het beoogde effect is een hogere teameffectiviteit waardoor kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg toenemen. Het werkboek "train de trainer" is hier te downloaden.

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijke stichting en vermogensfonds, en zet zich in voor een menswaardige toekomst van werk. Wij ontwikkelen, delen en verspreiden kennis op het gebied van mens, werk en organisatie. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. 

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons