Jobcrafting, zo werkt het!

De kracht van Gluren bij de buren

Architectuur van de loopbaan
Marinka Kuijpers heeft 30 november 2012 haar inaugurele rede gehouden in verband met de aanvaarding van de bijzondere leerstoel 'Leeromgeving en leerloopbanen in het (v)mbo'. De titel van de rede is 'Architectuur van leren voor de loopbaan: richting en ruimte. In de rede zijn de uitkomsten van onderzoek naar loopbaancompetenties en de leeromgeving van leerlingen in het beroepsonderwijs dat Marinka Kuijpers samen met Frans Meijers de afgelopen jaren heeft gedaan weergegeven in de vorm van een filmpje. Dit filmpje wordt ter beschikking gesteld voor onderwijs en beroepspraktijk.

De mashmellow challenge
Ted Talk van Tom Wujec over werkend ontwikkelen. De marshmellow challenge: bouw een toren met een team van 4 mensen met een marshmellow bovenop. 18 minuten, 20 stokje spaghetti, een rol tape, een stuk touw en een mashmellow. Bijzondere inzichten in teamwork en teamprocessen.  

Hoe slim zijn wij?

Wat ons motiveert

De laatste manager

Werkend ontwikkelen: build a tower, build a team

Test je mindbugs en draag bij aan diversiteit en succes

Het Rijksbrede Nieuwe Werken

Leiderschap op basis van vertrouwen

Het Nieuwe Werken is niet nieuw:

Wereldwijde inzet van talent  (Mercer)

Ban the boss (BBC)

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijk vermogensfonds, dat zich inzet voor een menswaardige toekomst van werk. Wij stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talent-ontwikkeling van jongeren en werkenden.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

logo footer

Vind ons op Facebook
Volg ons