De methodiek biedt een manier om in teamverband het gesprek aan te gaan over diversiteit in relatie tot het professioneel handelen binnen de eigen organisatie. Uitgangspunt van de methodiek is dat een zinvolle omgang met diversiteit alleen mogelijk is wanneer er een gedeelde opvatting over diversiteit in het team bestaat. Deze opvatting moet daarnaast gekoppeld zijn aan het eigen professioneel handelen.
De methodiek is een hulpmiddel om tot een gedeelde opvatting te komen en dit te koppelen aan het handelen binnen de organisatie. Met de methodiek maak je diversiteit in het team bespreekbaar, signaleer je samen problemen, dilemma's en kansen rond diversiteit en brainstorm je gezamenlijk over mogelijke praktische acties en verbeteringen rond diversiteit in het werk.

 

 

 

Een initiatief van

Maecenas faucibus mollis interdum. Curabitur blandit tempus porttitor. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit.

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijk vermogensfonds, dat zich inzet voor een menswaardige toekomst van werk. Wij stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talent-ontwikkeling van jongeren en werkenden.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

logo footer

Vind ons op Facebook
Volg ons