Iman Eddini
Bestuurslid

Iman Eddini is een Human Resources professional met ruim 20 jaar ervaring in het HR werkveld. Zij is werkzaam als Global HR Directeur bij de Rabobank en stuurt een wereldwijd team van HR professionals aan. Voordat zij werkzaam werd in de financiële sector werkte zij in de telecom industrie. De langste tijd in haar carrière heeft zij in de Retail doorgebracht, waaronder CHRO bij HEMA. De rode draad in haar loopbaan is organisatie ontwikkeling, cultuurverandering, change management en leiderschapsontwikkeling.
Iman is lid van de werkveldcommissie van de NCOI en is naast haar bestuursfunctie voor de NSvP ook bestuurder bij Stichting Het Parool. In 2014 is zij gekozen tot Etnisch Zakenvrouw van het jaar.

Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons