Kan jij je sterktes gebruiken in je werk?

Denk na over je eigen sterke punten en draag bij aan onderzoek

Door Valesca Tobias, Master student van de Erasmus Universiteit Rotterdam en stagiaire bij de NSvP, wordt onderzoek gedaan naar gebruik van sterke punten op de werkvloer. Alle gegevens worden anoniem verwerkt. Door het invullen van een vragenlijst help je mee met kennisontwikkeling én krijg je inzicht in je eigen sterke punten. De vragenlijst kan jou helpen door te reflecteren op je eigen sterke punten en of je deze kan gebruiken op het werk. Het invullen duurt nog geen tien minuutjes. 

Meedoen aan het onderzoek

Werk je meer dan 21 uur doe dan mee met dit onderzoek. Door deelname help je Valesca met haar onderzoek, tevens ontvang je zelf binnen een week feedback over:
-    Welke sterktes jij jezelf toeschrijft
-    Of je deze sterktes kan gebruiken op het werk
-    Of er vanuit jouw werk de juiste ondersteuning wordt geboden om deze sterktes toe te passen
-    Of je bevlogen bent

Als je graag wilt weten of jij sterk kan zijn in je werk dan is de vragenlijst een goede start. 

Feedback van een naaste collega

Tevens zijn wij geïnteresseerd in hoe een door jou voorgedragen collega denkt over jouw sterke punten. Door de feedback te vergelijken met die van je collega kan je er achter komen of zij hetzelfde ervaren. Daarom vragen we aan het einde van de vragenlijst een e-mailadres van een naaste collega in te vullen. Deze collega reflecteert op jouw sterke punten door een korte vragenlijst in te vullen. 
Veel sterkte toegewenst! 

Link naar vragenlijst
 

Thema's

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijk vermogensfonds, dat zich inzet voor een menswaardige toekomst van werk. Wij stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talent-ontwikkeling van jongeren en werkenden.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

logo footer

Vind ons op Facebook
Volg ons