Valéry Oude Groen-van Rijswijk (1977) is werkzaam als trainer en adviseur voor Opportunity Advies en Opportunity in Bedrijf (www.opportunity.nl). Opportunity in Bedrijf is al vijftien jaar dé expertise- en netwerkorganisatie op het gebied van diversiteit en inclusive leadership en helpt bedrijven, non-profit en overheid bij het realiseren van meer diversiteit en meer vrouwen in het management en de top. Door advies, onderlinge uitwisseling van praktijkervaringen, unieke cross mentoringprogramma's, training en onderzoek.

Zij was betrokken bij de oprichting van Div, landelijk netwerk diversiteitsmanagement. Vanuit haar rol als plaatsvervangend programmamanager voor Div adviseerde zij organisaties over het werken aan bewustwording over brede diversiteit en vooral de economische meerwaarde van een actief diversiteitsbeleid. Valéry begeleidde tevens werkgevers, HR-managers en leidinggevenden op een praktische manier bij het toepassen van diversiteitsbeleid. Eerder was Valéry verbonden aan de Baak, management centrum VNO-NCW en AWVN als manager van het juridische opleidingsinstituut ‘Wet & Werkgever’. Valéry volgde de studies communicatiewetenschappen en rechtsgeleerdheid en is verder geschoold bij o.a. het Center for Servant Leadership, Center for Generative Leadership en is gecertificeerd en getraind in Human Synergistics (OCI/LSI/GSI), Appreciative Inquiry-methodieken en Deep Democracy.

De specialisaties van Valéry liggen op het vlak van training en advisering in gender/leiderschap/inclusion, work-life balance, etnische diversiteit, het nieuwe werken en vraagstukken rond ‘maternity leave’.

Websites: 
Over NSvP

De NSvP maakt zich hard voor een menswaardige toekomst van werk. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en onderzoeken hoe werk zodanig kan worden ingericht dat het bijdraagt aan de menselijke waarden en behoeften. We zijn een onafhankelijke stichting. We financieren als vermogensfonds innovatieve projecten op het snijvlak van mens, werk en organisatie.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons