Uit internationaal wetenschappelijk onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de medewerkers zich niet gelukkig voelt in de eigen werkomgeving. Als we streven naar Duurzaam Inzetbare Medewerkers is er nog een wereld te winnen. Dit NKDI-congres heeft daarom het thema: ‘geluk als business-model’.
Wat brengt mensen geïnspireerd in beweging? Is geluk maakbaar? Kun je geluk organiseren in ondernemingen, instellingen en organisaties? En wat betekent dat voor omzet, productiviteit en overig rendement? De harde kant van een zacht onderwerp.

21 april, 13:00 uur in Villa Sonsbeek te Arnhem.

Keynote-speaker is de Belgische schrijver en onderzoeker Bart de Bondt. Internationaal onderzoek bracht hem tot de conclusie dat “geluk” bepaald geen soft issue is, maar steunt op solide wetenschappelijke inzichten. Zijn stelling: een gelukkige organisatie leidt tot gelukkige medewerkers en gelukkige klanten. Met aantoonbaar betere resultaten.
Aan de hand van talrijke praktische voorbeelden, onderzoeksresultaten en tastbare tips bepleit hij een nieuwe visie op het rendement van medewerkersgeluk. Samen met dagvoorzitter Fons de Poel en in interactie met de bezoekers maken we een tour d’horizon langs de nieuwste baanbrekende inzichten. Waarmee u ook in de eigen organisatie aan de slag kunt.
Inschrijven en meer informatie via http://www.nkdi.nl/duurzame-inzetbaarheid/het-rendement-van-geluk-op-de-werkvloer/

Wanneer: 
donderdag 21 april 2016 13:00

Voor wie

CEO’s – directie/management HR – HR professionals – leidinggevenden – OR/medezeggenschap – studenten HRM
Waar: 
Arnhem, Villa Sonsbeek

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijk vermogensfonds, dat zich inzet voor een menswaardige toekomst van werk. Wij stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen er uit ziet en wat dat vraagt van de talent-ontwikkeling van jongeren en werkenden.

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

logo footer

Vind ons op Facebook
Volg ons