Het succes van positieve psychologie op de werkvloer. Duurzame Inzetbaarheid is van essentieel belang voor werknemers én organisaties. In dit congres staan de drie bouwstenen van duurzame inzetbaarheid centraal: vitaliteit, werkvermogen en employability. Deelnemers maken kennis met verschillende tools vanuit de positieve psychologie die de duurzame inzetbaarheid van werknemers bevorderen 

Inschrijven

Programma

  • Lunch
  • Welkom door NKDI
  • Laatste stand van zaken lectoraatsonderzoek Duurzaam HRM (Hanzehogeschool) op gebied van Healthy ageing/ Duurzame Inzetbaarheid (dr. Leni Beukema)
  • Drie bouwstenen van Duurzame Inzetbaarheid (prof. dr. Tinka van Vuren)
  • Pauze
  • Workshops ronde 1
  • Workshops ronde 2
  • Plenaire afsluiting
  • Borrel 

Bekijk het programma voor meer gedetailleerde informatie en de inhoud van de workshops.

Bijlage

Wanneer: 
donderdag 11 december 2014 12:00 tot 17:00
Waar: 
Hanzehogeschool Groningen

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijke stichting en vermogensfonds, en zet zich in voor een menswaardige toekomst van werk. Wij ontwikkelen, delen en verspreiden kennis op het gebied van mens, werk en organisatie. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. 

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons