Het doel van het congres is mensen te inspireren rondom duurzame inzetbaarheid. Het thema van dit congres is duurzame inzetbaarheid over de levensloop via Balans tussen werknemer en zijn of haar werk en privé. We willen bevlogenheid, betrokkenheid en innovatie stimuleren evenals binding met het NsVP Kennisnetwerk Duurzame Inzetbaarheid van de ouder wordende medewerker genereren.

Kosten:
Inschrijving (mogelijk tot en met 5 oktober) € 130,00 per persoon.

Sprekers:
prof. dr. Beate van der Heijden (RU, NKDI)
dr. Annet de Lange (RU, Lector HAN en voorzitter NKDI)
prof. dr. Arnold Bakker
Koos van der Spek
dr. Maria Peeters
ir. Kees Kouwenhoven

 

Wanneer: 
vrijdag 11 oktober 2013 12:00
Waar: 
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)

Onderwerpen

Over NSvP

De NSvP is een onafhankelijke stichting en vermogensfonds, en zet zich in voor een menswaardige toekomst van werk. Wij ontwikkelen, delen en verspreiden kennis op het gebied van mens, werk en organisatie. We stellen de vraag hoe de arbeidsmarkt van morgen eruit ziet en wat dat vraagt van de talentontwikkeling van jongeren en werkenden. 

Rijnkade 88
6811 HD Arnhem
info@nsvp.nl
026 - 44 57 800

 

Vind ons op Facebook
Volg ons